enda
OFFER VIDNE PÅRØRENDE

Bliv frivillig rådgiver

sydoestraad.dk frivillig rådgiver

Bliv frivillig rådgiver sammen med os

Har du lyst til at prøve noget nyt og:
– gøre en forskel for andre mennesker?
– at få livsbekræftende oplevelser og erfaring som beriger dit liv?
– blive en del af et engageret fælleskab, hvor vi udvikler os sammen?
– blive uddannet til at varetage en ny og vigtig rolle?

Måske kender du denne følelse

Børnene er “fløjet fra reden” og selvom du har travlt med arbejde og hverdag, så sniger der sig en form for “tomhedsfølelse” ind. Du mangler at gøre en forskel for andre mennesker – savner følelsen af at give noget af dig selv. Brug denne følelse til at hjælp andre.

Hvad er der af krav

Det kræver at du har overskud af ressourcer og kunne tænke dig at bruge dig selv til andre. Det at være frivillig rådgiver hos Sydøstjyllands Offerrådgivning kunne måske være dén personlige udvikling, som du savner i din hverdag.

Alle der ønsker at være frivillig rådgiver hos os, kommer til at udfylde en vigtig rolle, og kommer til at gøre en stor forskel i andre menneskers liv.

Hvad kræver det af dig?

Du behøver ikke at have en specifik eller bestemt uddannelse, for vi sørger for både uddannelse og løbende kurser, så du altid er klædt godt på til at varetage din nye rolle. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg i forhold til din opgave, så ingen bliver kastet ud i at rådgive alene. Du kommer til at samarbejde tæt med en erfaren rådgiver i opstartsperioden.

Vi har stor fokus på om du er nysgerrig på andre mennesker og god til at lytte. Vi erstatter hverken politi, læger eller socialrådgivere, så du bliver uddannet i, hvem du skal sende folk videre til. Du bliver udstyret med en vagttelefon, og vil i videst muligt omfang kunne varetage din almindelige hverdag sammen med dit nye frivillige hverv som offerrådgiver.

Et effektivt team

Vi er et tæt team af rådgivere, som er klar til at tage dig ind i vores fællesskab, så giv os et ring/skriv en mail og hør mere om hvad vi laver, og om det kunne være noget for dig.

En gensidig forventningsafstemning er vigtig, så du går ind i rollen med en stor seriøsitet og overvejelse. Se her en lille video om, hvorfor Klaus er frivillig rådgiver:

Bliv frivillig – Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere, før du søger.

Du kan altid ringe på 2368 6007 og du kan også udfylde dit navn og tlf. nr., så vi kan ringe dig op

  • Jeg bekræfter, at politi, skadestue eller anden myndighed må udlevere mit navn og telefonnummer til Offerrådgivningen for Sydøstjyllands Politi og er indforstået med, at en rådgiver vil kontakte mig telefonisk og tilbyde en uforpligtende samtale. Jeg kan til enhver tid afslå tilbuddet om en samtale.