enda
OFFER VIDNE PÅRØRENDE

Sydøstjyllands Offerrådgivning kan hjælpe dig

Offerrådgivning

Offerrådgivning – er du blevet offer for en forbrydelse eller en ulykke?

Ved du at Sydøstjyllands Offerrådgivning er en hjælpeorganisation der kan træde til, hvis du har været udsat for vold, voldtægt, overfald, tyveri eller en ulykke. Det samme gælder hvis du har oplevet et dødsfald, at din identitet er blevet misbrugt eller andre har lagt private billeder af dig på nettet.

Hvad skal du gøre

Har du været offer for en forbrydelse, skal du som det første melde det til politiet. Hvis du herefter står tilbage med uløste spørgsmål, utryghed eller lignende, kan du få hjælp hos Offerrådgivningen.

Uvildig rådgivning i en svær situation

I sådanne situationer kan det være godt at tale med nogen om, hvordan du har det og hvad du har været igennem og gennemgår i øjeblikket. Du kan komme med alle spørgsmål og vi kan uvildigt hjælpe med om, du eksempelvis har du krav på en bistandsadvokat, om du kan du få en henvisning til en psykolog, eller vi kan finde ud af spørgsmål om forsikringer.

Det kan også være at du måske bare brug for en, der hører og forstår dig – en der er på din side og er klar til at lytte og lade dig tale. De frivillige offerrådgivere har tid og overskud tid til at hjælpe dig, og de har tavshedspligt – Desuden er vores hjælp gratis.

Du er altid velkommen til at ringe til os på døgntelefonen – Få råd og vejledning på 2368 6007.

Sydøstjyllands Offerrådgivning yder ingen behandling, men udelukkende medmenneskelig kontakt og forståelse, samt råd og vejledning.


Du kan også kontakte Sydøstjyllands Offerrådgivning via vores kontaktformular her – vi er klar døgnet rundt til at hjælpe.