enda
OFFER VIDNE PÅRØRENDE

Pårørende til ofre har også brug for hjælp

Sydøstjyllands Offerrådgivning - Pårørende

Pårørende til offer for en kriminel handling

Sydøstjyllands Offerrådgivning hjælper ofre der har været udsat for vold, voldtægt, overfald, en ulykke eller lignende – vi hjælper både offer og pårørende. Alle parter der kan være involveret i voldsomme oplevelser eller hændelser bør tilbydes hjælp. Det kunne være du har været i kontakt med en forbrydelse, og er påvirket af den chokerende oplevelse.

Sydøstjyllands Offerrådgivning kan tilbyde dig hjælp og rådgivning, uanset om du er offer, pårørende eller et vidne.

Vi hjælper også de pårørende

Et eksempel kunne være kriminalitet, en ulykke eller et færdselsuheld. Hos Sydøstjyllands Offerrådgivning har vi et bredt samarbejde med sygeplejersker, brandmænd og politiet. Vi er til for dig som pårørende og det koster ikke noget. Du kan tale fortroligt med en offerrådgiver og vi har tavshedspligt.

Som pårørende til et offer, kan du også have behov for at drøfte hændelsen. Hos os kan du komme af med dine tanker. Du kan snakke om hvordan du har det og føler, og du kan få vores konkrete råd. Vi er altid klar til at lytte til hvad du har at sige.

Et andet menneske at tale med

Som pårørende er du aldrig nødt til at sidde alene tilbage med tanker og følelser. Det er ikke kun offeret, der bør tale med andre om, hvordan de har det. Som pårørende bør du også få mulighed for at tale om dine tanker m.m.

Vi kan være konkrete med råd om, hvad du bør foretage dig.

Ring til Sydøstjyllands Offerrådgivning og tal med et andet menneske. Vi lytter til dig og forstår situationen.

Du er altid velkommen til at ringe på DØGNTELEFONEN 2368 6007.


Du kan også kontakte Sydøstjyllands Offerrådgivning via vores kontaktformular her – vi er klar døgnet rundt til at hjælpe.